Over ons

Wij zijn een klein familie bedrijf, samen proberen wij u producten aan te bieden welke zo natuurlijk mogelijk zijn. Zowel voor de in- als uitwendige mens, bijvoorbeeld organische vitaminen en mineralen (Phoenix Nutritionals, proviform) en daarnaast cosmetica producten op basis van paardenmelk, deze zijn hypoallergeen en dierproefvrij. Door de afwezigheid van agressieve stoffen zoals parfums en kleurstoffen zijn onze producten uiterst geschikt voor gevoelige baby- en probleemhuiden.


Verder hebben wij ook paardenmelk gevriesdroogd in capsulevorm deze is geconcentreerd en NIET opgevuld met druivensuiker zoals soms wordt gedaan. Doordat de melk ontdaan is van vocht kunt u deze langer bewaren en is deze gemakkelijker mee te nemen. De paardenmelk versterkt het lichaam en de weerstand en is daarnaast ook in te zetten bij huidklachten en darmproblemen.

Paardenmelk is een uniek en licht verteerbaar natuurproduct. Ideaal voor herstelperiodes, minder stress en meer vitaliteit en energie in het dagelijkse leven.


De N°1 paardenbalsem, ondersteunt de bloeddoorstroming en biedt verlichting bij vermoeide spieren, pijnlijke gewrichten en zware benen. Ook ideaal om te gebruiken voor en na het sporten.
Nieuw in ons assortiment zijn de producten van Puur Nepal, dit bedrijf werkt samen met de plaatselijke bevolking in Nepal en biedt onder andere producten aan met schapenwol, zoals truien, vesten, pantoffels en omslagdoeken/sjaals van katoen.