Retouraanvraag

Producten kunnen binnen een termijn van 14 dagen na levering worden geretourneerd. Wanneer u via het onderstaande retourformulier heeft aangemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Gezondheid in Balans. Bij de retourzending het modelformulier(PDF) op de website (uitprinten en invullen) meesturen. Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd.
In geval van retour wordt het aankoopbedrag vergoed, de retourzending is voor uw rekening. Tenzij retourcode 02, 03, 05, 07, 08, 09 en/of 11 (zie modelformulier voor codes) van toepassing is/zijn. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald worden.

Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met ons.
Wij adviseren u direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die u niet in goede staat bereiken dienen, na contact met Gezondheid in Balans, eveneens te worden geretourneerd. Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met Gezondheid in Balans.


Uw gegevens
Product informatie & Reden van retour
Ik ga accoord met de Algemene voorwaarden